Zerdeçal maskesi


Cilt Aydınlatıcı Zerdeçal Maskesi


Zerdeçal maskesi oldukça uzun bir zamandır kadınlar tarafından kullanılır. Bunun en önemli nedeni zerdeçalın hem sağlık için hem de cilt için oldukça önemli bir etkiye sahip olmasıdır. Zerdeçal ile tanışan kadınlar sürekli olarak zerdeçalın faydalarından yararlanır. Bu faydalar sonucunda da pek çok kadın kendi maskesini kendisi hazırlar. Böylece de zerdeçalın yararlarından cildinin de etkilenmesini sağlar.
Maske tarifi
2 yemek 
kaşığı un, bir çay kaşığının ucu ile zerdeçal tozu ve birkaç damla bal. Bu malzemeler, zerdeçal maskesinin ana malzemeleridir. Bunların dışında yağlı ya da kuru ciltler için ayrı bir takım püf noktaları gerekmektedir.
Zerdeçal maskesi uygulanırken cilt yapınız oldukça büyük bir önem taşır. Bu doğrultuda cilt türünüze göre eklemeniz ya da çıkarmanız gereken maddeler vardır. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz cilt aydınlatıcızerdeçal maskesi içerisine 2 yemek kaşığı yoğurt ve birkaç damla limon koymak gerekir. Kuru cilde sahip olanlar ise 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve badem yağı uygulamalıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar