Buz ve Cilde Faydası

Buz ve Faydası

Eğer günlük mümkünse sabah akşam cildinize buz küpleri ile masaj yaparsanız hem kan dolaşımınız hızlanmış, hem de teniniz canlanmış olur.
Buz küplerini doğal bir cilt toniği olarak kullanabilirsiniz. Buz küpünü makyaj yapmadan evvel cildinize masaj yaparak uygularsanız eğer, gözeneklerinizi küçülterek makyaj için uygulayacağınız fondötenin pürüzsüz görünmesini sağlar.

Sivilce ve Akneler İçin Buz Küpü Masajı


Buz aynı zamanda cildinizde ki iltihaplanmaları da önleyerek, sivilce ve akne oluşumunu yok eder. Eğer cildinizde bir akne probleminiz varsa, buz kübünü hastalıklı bölgenin üzerinde tutarak o bölgenin uyuşmasını sağlayıp ve en kısa sürede akne gibi rahatsızlıktan kurtulabilirsiniz. Bunu iki günde bir uygulamanız yeterli olacaktır.

Göz Altı Morlukları İçin Buz Küpü 


Eğer gözünüzün altında morluklar var ise ve bu morluklardan kurtulamıyorsanız, size önemli bir tavsiyemiz var. Göz kararı bir salatalığı rendeleyip, gül suyu ile iyice karıştırın ve ardından buz kalıplarına koyup dondurun.  Bu kür hem göz altı morluklarının yok olması için, hem de uykusuz kaldığınız günlerde ki, göz şişmeleri için birebirdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar