Makayj Hilesi

Kapatıcı



Çok fazla zaman harcamadan, anında daha aydınlık ve yorgunluk izlerinden sıyrılmış bir cilt görünümü için bu kapatıcı hilesi ideal! Kaş ve göz çevrene, burnunun kenarlarına, çenene kapatıcı uygulayıp parmak uçlarınla veya makyaj fırçası ile dağıt.


Göz Makyajı


Ofistesin ve bir anda randevun olduğunu hatırladın! Merak etme, bu pratik göz makyajını uygula! Göz kapaklarına ışıltılı bir far, kirpik diplerine de siyah göz kalemi uygula ve parmak uçlarınla dağıt. Son olarak da maskara uygula. Ve hazırsın!


Kırmızı Ruj


Kırmızı rujunu tazelemeye ihtiyaç duymadan, tüm gün boyunca kalıcı olmasını bu hileyle sağlayabilirsin. Önce rujunu uygula, sonra peçeteyle fazlasını al, ince bir kat transparan pudra uygula ve bir kat daha ruj uygula. İşte tüm gün kalıcı rujun hazır!


Burun


Burnunun daha ince görünmesi için burun konturu mu yapıyorsun? O zaman bir sonraki sefer bronzer’ı tüm burun kenarlarına dağıtmak yerine bu hileyi dene! Önce burnunun üstüne çizgi şeklinde aydınlatıcıyı uygula. Ardından burun ucuna ters üçgen şeklinde, burun kanatlarının alt kısmına minik çizgiler şeklinde, her iki burun kenarına da “L” şeklinde bronzer uygula


Eyeliner


Kuyruklu eyeliner’ı çok seviyoruz ve bu görünümün herkesi bir anda farklılaştırdığını hepimiz biliyoruz! Bu görünümü elde etmek biraz zor ama bu hileyle artık çok kolay! Sadece bir banttan yardım alıyorsun, göz kenarına yerleştiriyorsun ve eyeliner’ı uygulamaya başlıyorsun. Kuyruk kısmına geldiğinde istediğin kadar taşırabilirsin çünkü ortaya kusursuz bir görünüm çıkacak!


İri Gözler


Küçük gözlerinin daha büyük görünmesi için ihtiyacın olan sadece ten renginde bir göz kalemi! Bu kalemi kirpik diplerine uygula ve birkaç kat maskara uygula. Saniyeler içinde gözlerin daha büyük görünecek!


Belirgin Gözler


Özellikle göz renginin daha belirgin olabilmesi için tüm göz çevrene siyah göz kalemi uygulayabilirsin. Öncelikle üst göz kapağını kaldırıp kirpik diplerine uygula, ardından alt kirpik diplerine de aynı işlemi uygula. Anında daha belirgin gözlerin hazır!


Kapatıcıyı Uygulama


Kapatıcıyı göz altlarına noktalar halinde uygulayıp dağıtıyor musun? Bunun yerine burun kanatların hizasına kadar uygulayıp dağıtırsan daha güzel bir görünüm elde edersin.



Yorumlar

Popüler Yayınlar